2014. január 22., szerda

Sziasztok!
Először is: Üdvözöljük az új feliratkozónkat a blogon! :)  Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk :) És örülünk, hogy tetszik a történet! :)
A szavazási eredményeket szeretném bejelenteni nektek, és azt, hogy mit is okoskodtam ki ez ügyben. A végeredményt még nem veszem le, meg lehet nézni aki szeretné, de azért ide is kiírom.
A kérdés az volt, hogy mit szeretnétek olvasni tőlünk, ha vége lesz ennek a történetnek.


- Kisebb novellákat (1)
-Amiket közösen írtunk (2)
-Amiket egyedül írtam (0)
-Ender's Game (3)


Mivel senkinek sem szeretnék csalódást okozni, ezért azt találtuk ki, hogy a másik blogunkon (http//:orioncsillagkep.blogspot.com), hogy oda fogjuk feltölteni a kisebb írásainkat, novellákat, illetve azokat a történeteket, amiket ketten alkottunk meg. Emellett úgy döntöttem, hogy filmekről is fogunk írni. Egy amolyan kritika vagy inkább sajátos vélemény az egyes filmekről.
De mivel itt van a suli is, meg teljesen el vagyok mostanában havazva, úgy érzem még nem leszek képes egyszerre két blogot működtetni, ezért ez csak akkor valósul meg, ha már a Hullámok Között -öt lezártuk.
A Történeteim című blogunkat is valószínűleg felváltva fogjuk írni, és bár még hivatalosan nincsen felavatva, az oldalunk, valószínűleg marad ez a kinézet. Ha valami nem tetszik, nyugodtan szóljatok ám! Chat-ban is jelezhetitek, de nem kötelező.


Az Ender's Game fanfictionra érkezett a legtöbb szavazat (köszönöm nektek, srácok!!! :) ) és ennek következményeképp csinálok egy másik oldalt ennek a történetnek. Még nem tudom mikor, de majd értesítelek titeket a fejleményekről, és kirakom ide a linket, ígérem! Ám arra is gondoltam (mert mostanában egy másik történet is megfogalmazódott bennem), hogy annak csinálok egy másik blogot. Egyenlőre nem szeretnék ezzel kapcsolatban nyilatkozni, még egyenlőre írom tovább, aztán meglátom mire jutok. Lehet, hogy egy idő után felhagyok vele, mert lehet, hogy nincsen semmi értelme. Nem tudom.
Az Ender's Game nem volt számomra egy egyszerű olvasmány, és ilyet írni valószínűleg még nehezebb lesz. Kell ennek egyfajta hangulat, ami motiválja az embert. Valószínűleg ha ezt megvalósítom, nem hiszem, hogy minden nap lesz fent új rész, de majd igyekezni fogok!
Még meglátom, melyik történetnek nyitok egy blogot :) De a filmkritikás, novellás blogunk mindenképpen meg fog nyílni! :)


Csak ennyit szerettem volna mondani. És mégegyszer köszönjük az 5. feliratkozónkat. Ti vagytok a mi támaszaink! :)
További szép napot! :)


Szeretettel:                                                      Kis Írók



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése